Hirdetés

Az igazság ligája - így áll össze filmen a DC szupercsapata

|

Az idei Comic Conon nem spórol a puskaporral a Warner, így a Wonder Woman film előzetese mellett Az igazság ligája is kapott egy trailert.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Batman vs. Superman után komolyan felpörögnek az események a DC-képregényeket feldolgozó filmes univerzum körül is, hogy a Warner minél hamarabb versenybe szállhasson a Marvel-féle franchise-zal. Ebben pedig természetesen a Justice League, avagy Az igazság ligája a legfontosabb lépés.

A DC szupercsapata jövő év végén áll majd össze a vásznon, a filmről viszont már az idei Comic Conra hozott egy előzetest a Warner. Ebben a Ben Affleck-féle Batman járja körbe potenciális szövetségeseit, így Flasht és Aquamant is meglátogatja, de persze Wonder Woman és Cyborg is feltűnik a trailerben. A kifejezetten hangulatosra sikerült kedvcsinálót feljebb találjátok.

Ti mit vártok jobban, a hősök csapatának kalandjait, vagy a gonoszokból összeálló Suicide Squad bemutatkozását,

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)