Hirdetés

Bad Boys 3 - kemény ellenfelek jönnek egy felnőtteknek szóló mozival

|

Eddig azon felül, hogy lesz folytatás nem sokat tudhattunk a Bad Boys 3-ról most azonban néhány érdekességet árult el a a film rendezője, Joe Carnahan.

Hirdetés

Habár már beszámoltunk róla, hogy a Bad Boys 3-ra még igen sokat kell várni, aggódnunk nem kell, a készítési munkálatok folynak a háttérben. Azt már biztosan tudhatjuk, hogy Will Smith és Martin Lawrence visszatér a folytatásban, a történetről azonban még nem-igen hallhattunk. Az író-rendező Joe Carnahan a Collidernek mesélt a szkriptről is egy picit bővebben.

A bővebben alatt az ilyenkor megszokott árnyalt megfogalmazást érthetjük, Carnahan elmondása szerint még finomítania kell a  forgatókönyvön, csak azután kezdhetnek el dolgozni a film sztárjaival. Azokkal a sztárokkal, akik öregedtek 15 évet az előző rész óra, az általuk megformált karaktereikkel együtt, Carnahan pedig arról biztosította a rajongókat, hogy ezt a faktort is számításba veszi a film.

"Természetesen nem fogjuk figyelmen kívül hagyni az eltelt időt. Fontos, hogy mi történt 15 év alatt, hol tart az életük most."

Carnahan arról is beszélt, hogy a Bad Boys 3-ban számos, még náluk is rosszabb fiúval kell majd szembenéznie hőseinknek. Azt ígéri igazán izgalmas ellenfelekkel számolhatunk, akiknek a részletes kidolgozására nagy hangsúlyt fektetett.

"Nem akarom elrontani a meglepetést azzal, hogy lelövöm ki lesz az ellenfél, mert úgy gondolom, hogy nagyon menő lesz. Nem is csak egy személyről van szó. Annyit mondok, hogy olyan mint egy többfejű hydra. Nagyszerűen fog működni."

A filmpiacon mindig fontos kérdés egy film korhatár besorolása, hiszen gazdasági okokból sem mindegy, hogy mekkora korcsoportot lőnek be. Carnahan azonban úgy látja, egy film sikere nem azon múlik, hogy a fiatalabb korcsoport számára is eladható, sokkal inkább az eredeti hangulatot szeretné vissza adni, így minden bizonnyal az elődeihez hasonlóan a Bad Boys 3 is R-rated vagyis "18 éven aluliak számára nem ajánlott" lesz.

"Egyelőre még nem beszéltük ezt meg, de a másik két film is R-rated volt. A Deadpool 800 millió dollárt termelt világszerte és az is felnőtteknek szólt, és a Logan is ebben a kategóriában fut. Szerintem ez nem befolyásolja a film sikerességét, az én teóriám szerint a 18+ kategória még jobban is vonzza a közönséget."

Ha minden jól megy, akkor a Bad Boy franchise legújabb része 2018. január 12-én landol majd a mozikban.

Ti már várjátok a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)