Hirdetés

Batman Superman ellen - korhatáros verzió is érkezik

|

Igaz, hogy a moziban csak a PG-13-as besorolású változatot láthatjuk, de később egy durvább kiadásban is megnézhetjük hogyan csépeli egymást a két legendás szuperhős.

Hirdetés

A Deadpool mozira valószínűleg pár év múlva már igazi úttörőként fogunk visszatekinteni, ami megnyitotta a korhatáros szuperhősfilmek előtt Hollywood kapuit. A vörös-fekete gúnyás mutáns sikereit látva végül egy nem is annyira meglepő döntés született a Warner Bros. háza táján.

Kiderült ugyanis, hogy noha a Batman Superman ellen film csak egy családbarát PG-13-as besorolással lesz megtekinthető a mozikban, viszont a Blu-ray megjelenés elhoz nekünk egy keményebb verziót is. Bizony, lehetőség nyílik majd az R-besorolású, korhatáros kiadás megvásárlására. Ez mindenképpen remek hír, hiszen ha két ekkora szuperhős elkezdi egymást aprítani, akkor ott azért bizony kelleni fog pár vérfolt is.

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016. március 24-én érkezik meg a magyar mozikba.

Ti örültök hogy Batman és Superman legalább az otthoni házimozitokon elengedi magát és keményen odacsap egymásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)