Hirdetés

Batman: The Killing Joke - vérfagyasztó az első teljes előzetes

|

Az egyik legnépszerűbb képregény, a Batman: The Killing Joke animációs változata végre megkapta első hosszabb előzetesét, és nagyon tetszik, amit látunk.

Hirdetés

A Warner Bros. a Comic-Con 2015-ön jelentette be, hogy animációs film készül az egyik legnépszerűbb és a mai napig a legjelentősebb füzetek közé tartozó Batman: A gyilkos tréfából, amely 1988-ban (nálunk 1990-ben) jelent meg Alan Moore írásában és Brian Bolland rajzolásában. 

A Batman: The Killing Joke történetének középpontjában Batman és hírhedt nemezise, Joker párharca áll, akik nem fizikai, inkább pszichológiai síkon vívnak meg egymással. Miután Joker sokadszorra is megszökik az Arkham Elmegyógyintézetből, elhatározza, hogy bebizonyítja: egyetlen rossz nap is képes bárkit őrületbe kergetni, legyen az bármennyire is jó ember. Állításának igazolására nem mást szemelt ki magának, mint James Gordon felügyelőt. Az idei Comic-Conon bemutatkozó, majd később DVD és Blu-ray formátumban is megjelenő gyilkos tréfa egyik különlegessége - azon túl, hogy bemutatja Joker eredettörténetének egyik változatát -, hogy az őrült bohócot ismét a legendás Mark Hamill, míg a Denevérembert a veterán Kevin Conroy szinkronizálta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)