Hirdetés

Baywatch film - egészen kínos az első előzetes

|

David Hasselhoff helyett Dwayne Johnson lesz Mitch Buchannon, amivel nem is lenne semmi baj. Csak ne beszélgetne Zac Efronnal.

Hirdetés

A most kiadott, két perces előzetes alapján a Baywatch inkább tűnik egy gyenge, B-kategóriás paródiának, mint szórakoztató filmnek. Az égő hajóról mentést még le lehet nyelni, de a kínos vicceskedést már nehezen. Persze a készítők is azt mondták, hogy az iróniára mennek rá, de lehet, hogy sikerült túltolni picit.

Jövő májusban mutatják be, és Dwayne Johnson, valamint Zac Efron lesznek a két főszereplő. Bár életmentőként kezdenek, végül valami hatalmas, az egész öböl jövőjét fenyegető (komolyan, ez a hivatalos leírás) bűncselekménybe keverednek, és csak ők állíthatják meg az elkövetőket. Az életmentők. Legalább lesznek lassan futó jó nők, az is valami. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)