Hirdetés

Sherlock - a negyedik évadban látjuk utoljára Cumberbatchet?

|

Az évadok között egyre hosszabb szünetek eddig sem voltak túl biztatóak, de Benedict Cumberbatch szerint nem kizárt, hogy a jelenlegi formájában a Sherlock negyedik évada lesz az utolsó.

Hirdetés

Hosszú várakozás után hallatott magáról ismét a BBC Sherlockjának stábja, a közelgő negyedik évad kapcsán pedig Benedict Cumberbatch is nyilatkozott. Bár a rajongók ezúttal nem biztos, hogy örülni fognak a színész szavainak.

A sorozat főszereplője ugyanis elég pesszimistának tűnik a belátható időn belül elkészülő folytatást illetően.

"Ez talán egy korszak vége lesz. Legalábbis úgy érződik, mintha egy korszak vége lenne, hogy őszinte legyek. Úgy alakulnak a dolgok, hogy onnantól rögtön elég nehéz lenne folytatni [a sorozatot]. Ebben a műsorban soha nem mondjuk, hogy soha. Szeretnék visszatérni hozzá (...), de a közeli jövőben mindannyiunknak van valami, amivel szeretnénk haladni és így is egészen teljes, amit alkottunk, szóval majd meglátjuk. De az ötlet, hogy soha nem játszom el őt, elég irritáló" - mondta Cumberbatch.

Ahogy a színész utalt rá, nem csak ő elég elfoglalt manapság Doctor Strange szerepével, amivel kétségkívül a jövőben is lesz dolga. Társának, Martin Freemannek is két filmjét mutatják be jövőre, az író, Steven Moffat pedig a Ki vagy, Doki?-n is dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)