Hirdetés

Deathstroke is megérkezik a DC filmes univerzumába?

|

A DC filmes univerzuma egy fontos gonosszal bővülhet, hacsak Ben Affleck nem ejtette át kollektíven az egész internetet.

Hirdetés

A vegyes fogadtatásban részesült Batman vs. Superman és Suicide Squad után egyáltalán nem áll le a DC filmes univerzuma építésével, Ben Affleck pedig nagy valószínűséggel leleplezte, melyik gonosz láttán izgulhatunk majd valamelyik elkövetkezendő filmet nézve.

A színész-rendező ugyanis több közösségi csatornáján is megosztott egy nagy leleplezéshez képest elég béna, kamerás felvételt egy képernyőről, amin minden valószínűség szerint Deathstroke látható valamelyik készülő DC-film felvételein. Bár kézenfekvő lenne, hogy a jövőre mozikba kerülő Az igazság ligája gonoszát mutatta be, az sem kizárt, hogy a Deadpool alkotóit is megihlető bérgyilkos nem a csapatos DC-filmben, hanem Affleck saját rendezésű Batman-mozijában tűnik majd fel és ehhez készültek a próbafelvételek. Egyelőre persze mindkét projektről nagyon kevés konkrétumot tudunk, így még egy nagy meglepetésre is utalhatott a jelenlegi Denevérember.

Ti melyik DC-gonoszt látnátok még szívesen a filmvásznon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)