Hirdetés

Élőszereplős film készül a Bleach alapján

|

A szellemírtó szamurájok története ha nem is most, de előbb-utóbb biztosan eljut a japán mozik vásznaira.

Hirdetés

A Japánok alkalomadtán megpróbálkoznak vele, hogy egy népszerű mangát vagy animét élőszereplős változatban is megcsinálnak, annak ellenére is, hogy ezek a projektek általában kritikailag nem túl sikeresek. Vajon a Bleach készítői meg tudják majd változtatni ezt a tendenciát?

Tite Kubo népszerű mangasorozata nagyjából 15 évvel ezelőtt kezdődött és nemsokára meg is jelenik a sorozat legutolsó, 74. kötete. A történet főszereplője Kurosaki Ichigo, aki egy váratlan fordulatnak köszönhetően egy Halálisten képességeihez jut hozzá és ezzel együtt rá hárul annak a felelőssége, hogy a halottakat átsegítse a túlvilágra, az élőket pedig megvédje a rosszindulatú szellemektől.

A Weekly Shonen Jump (ez az egyik legnépszerűbb mangákat megjelentető magazin) egyik új számából derül ki, hogy a népszerű manga élőszereplős filmet kap, amire nagyjából 2018-ban számíthatunk. A rendező ugyanaz a Fukushi Sota lesz, aki a Gantz alapján készült filmeket is rendezte, amelyek közül az első meglepően jó fogadtatásban részesült, így kíváncsian várjuk, mire megy majd ezzel az alapanyaggal.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Melyik mangát látnátok a legszívesebben film formájában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)