Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - eddig nem látott jelenetet mutattak be Vasember lányáról

|

A filmből kivágott jelenet a Disney+ platformon vált elérhetővé.

Hirdetés

A november 12-én elindított új streaming szolgáltatás, a Disney+ természetesen a Marvel Cinematic Universe filmjeit is tartalmazza, és bónusz tartalomként még kimaradt jeleneteket is láthatnak az előfizetők. A Bosszúállók: Végjáték végső vágásából például mellőztek egy olyan jelenetet, amelyben Vasember már felnőtt lánya, Morgan Stark szerepel. 

Hirdetés

Morgan szerepében a 13 Reasons Why sorozat Hannah Bakereként megismert Katherine Langfordot láthatjuk. A jelenetben Tony Stark és lánya egy metafizikai valóságban, az úgynevezett Way Stationön váltanak szót egymással, és Morgan itt elmondja apjának, mennyire büszke rá, és hogy az önfeláldozásának minden ember sokat köszönhet. 

A Russo testvérek egy kapcsolódó interjúban elmondták, hogy a jelenet célja az lett volna, hogy Tony lánya megbocsát neki, és így Vasember békében nyugodhat. A tesztvetítések során viszont azt tapasztalták, hogy a nézőknek furcsa a felnőtt Morgan, és nehezen tudnak azonosulni, illetve érzelmileg kötődni a kislányként megismert karakter idősebb változatával. Az érzelmes jelenetből így csak egy érdekes extra klip maradt, amit a filmek rajongóinak azért érdemes lehet megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)