Hirdetés

Bosszúállók vs. X-Men - összejöhet a közös mozi?

|

Egyes források szerint a 20th Century Fox jó iránynak tartja azt, amit a Pókember kapcsán összehozott a Sony és a Marvel. Valami hasonló megoldáson gondolkoznak ők is.

Hirdetés

Hosszú huzavona után Pókember hazatért, és a Marvel Filmes Univerzum részévé vált. A közkedvelt hálószövő az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is feltűnt, jövőre pedig már saját mozit kap. A Sony és a Marvel együttműködése viszont a 20th Century Fox érdeklődését is felkeltette.

Úgy tűnik szépen lassan minden Marvel képregényhős visszavándorol a stúdióhoz. A Daredevil, Punisher, Ghost Rider és Blade jogok már újra a kezükben vannak, Pókember pedig a Sony-val kötött megállapodásnak hála csatlakozhatott a Marvel hőseinek Polgárháborújához.

A 20th Century Fox már elég kiterjedt univerzumot épített fel az X-Men filmek számára (a Fantasztikus Négyesnél nem ilyen fényes a helyzet), de nyilván a Fox fejeseinek sem lenne ellenére egy olyan valószínűleg kasszákat robbantó film, ahol Rozsomák/Farkas/Logan mondjuk Vasember oldalán darabolja a szupergonoszokat. Legalábbis nagyon szimpatizálnak az ötlettel. Kevin Smith (aki elég megbízható forrásnak tűnik a témában) saját podcastjében mesélt arról, hogy a két stúdió már elkezdett beszélgetni ezekről a tervekről. 

Mindez azonban még bőven a jövő zenéje, ha meg is születik majd egyszer egy ilyen megállapodás, az biztos, hogy az elkövetkező pár évben még biztosan nem láthatjuk mozikban az X-Men és a Bosszúállók összecsapását.

Ti örülnétek, ha egyszer elkészülne egy ilyen mozi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)