Hirdetés

Brutális lett a The Boys 4. évadának új előzetese, megvan a premierdátum is

|

Nem kell már sokáig várni arra, hogy visszatérjen a The Boys tévésorozat.

Hirdetés

Butcher (Karl Urban), Homelander/Hazafi (Antony Starr) és persze a többi közönségkedvenc karakter is vissza fog térni az Amazon streamingplatformján, vagyis a Prime Videón futó The Boys tévésorozat új, negyedik évadában. Ehhez érkezett meg most a legfrissebb előzetes, amit a mi csatornánkon természetesen a megszokott módon, magyar felirattal ellátva tudtok megnézni - ha esetleg automatikusan nem indulna el a felirat, akkor mindösszesen annyit kell tennetek, hogy bekapcsoljátok azt.

A folytatásban Butcher és bandája egy vírus segítségével akarja véglegesen elintézni a szupikat (ennek hátteréhez nem árt megnézni a Gen V című spin-off sorozat első évadát), de közben persze Homelander sem tétlenkedik. 

Hirdetés

A The Boys negyedik évadának első három része egyszerre fog megérkezni 2024. június 13-án a Prime Videóra, utána hetente érkeznek majd az új epizódok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)