Hirdetés

Captain Marvel egy hihetetlenül erős, de tökéletlen hősnő lesz

|

Captain Marvel lesz a legerősebb hős a stúdió univerzumában, azonban még egy ilyen karakter sem lehet mentes a hibáktól.

Hirdetés

Megállíthatatlanul halad előre a Marvel filmgyára: készül a következő Avengers, megjelent a Galaxis Őrzői 2 első trailere, néhány pedig már a Doctor Strange filmet is látták. A cég most a következő hősnőjéről beszélt, akinek bemutatkozása igen különlegesnek ígérkezik.

Habár a Captain Marvel megjelenésére még várnunk kell egészen 2019-ig, a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige nemrég elárult ezt meg azt arról, hogy mégis mire számíthatunk a Brie Larson által megformált Carol Danvers első önálló filmjében:

"Nagyon fontos számunkra, hogy a hőseink ne legyenek hiteltelenül tökéletes ideálok. Minden Marvel karakternek vannak hibái, mindegyikükben van emberség. Captain Marvel a legerősebb karakter, akit valaha filmre vittünk és ezt ellensúlyoznunk kell, hogy tényleg emberinek tűnjön. Szerencsére Brie hozzá tudja ezt tenni a karakterhez."

Időközben felmerült, hogy Captain Marvel esetleg a Joe és Anthony Russo rendezésében készülő Avengers: Infinity Warban is feltűnik majd, de egyelőre ez nem teljesen biztos. Még azt sem tudni, hogy az önálló filmet ki fogja majd rendezni, de Feige azt reméli, hogy az év végéig már tudnak erről mondani valami konkrétat.

Ti mit gondoltok? Szeretitek a karaktert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)