Hirdetés

Chris Pine-t egy tartozástól mentette meg a Neveletlen hercegnő 2

|

A sikeres színészek nem egy nap alatt lesznek hollywoodi sztárok.

Hirdetés

A Wonder Woman és a Dungeons & Dragons sztárja, Chris Pine a napokban a Sunday Sitdown With Willie Geist show vendége volt. A műsor folyamán több téma is előkerült, köztük a Neveletlen hercegnő 2, ami Pine első nagy kitörése volt.

A színész akkoriban még csak mellékállásokat kapott olyan sorozatokban, mint a CSI: Miami vagy a Vészhelyzet. Ezen a ponton Pine 400 dollár tartozással éldegélt, és már lassan a szüleitől kellett pénzt kunyerálnia a túléléshez. Aztán jött a hívás.

Hirdetés

A 2004-es szerep hatalmas fordulatot hozott a mai szupersztár életébe:

"Nyár közepe volt, én meg épp kanyarodok le a magnóliáról. Volt egy ilyen kis összecsukós mobilom, amin jön a hívás az ügynökömtől. Gyorsan lehúzódok, és szól, hogy kaptam egy melót és 65 000 dollárt fognak fizetni érte. Olyan érzés volt, mintha 50 millióról lett volna szó."

A Neveletlen hercegnő 2-ben Anne Hathaway karaktere, Mia Thermopolis épp a megfelelő társat keresi Genovia vezetéséhez. Chris Pine az egyik udvarlót játszotta a filmben, és mivel egy nagyon sikeres produkció második részéről volt szó, így nyilván nagy pénz volt a dologban. Persze a 65 000 dollárból végül csak 15 000 maradt a különböző levonások után, de ettől még ez nagy szám volt Pine-nak.

"Vagy 400 dollár mínusz volt a bankszámlámon. A szüleimtől kellett volna pénzt kérnem, erre jön az ajánlat 65 000 dollárral. Ott és akkor azt éreztem, hogy az egész életem megváltozott. Mondjuk ez nem tartott sokáig, és aztán tartoznom kellett a szüleimnek a lakbéremmel, de egy elképesztő érzés volt ez akkor. Sosem felejtem el."

Az azóta eltelt években a színész bőven összerakott annyit, hogy soha többé ne kelljen lakbér miatt aggódnia, de az út a biztonságig viszontagságos volt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)