Hirdetés

Comic-Con 2015 - animációs film készül a Batman: A gyilkos tréfából

|

Sok rajongó álmát váltotta valóra a Warner Bros., mikor a Comic-Con 2015-ön bejelentette, hogy jön a Batman: The Killing Joke animációs film.

Hirdetés

A Warner Bros. a Justice League: Gods and Monsters világpremierjét tartotta a Comic-Conon, amit már jó előre bejelentett, de nem hagyta a rajongókat meglepetések nélkül sem. Bejelentették ugyanis, hogy animációs film készül a Batman: The Killing Joke című képregényből.

Az 1988-ban (nálunk 1990-ben) megjelent Batman: The Killing Joke-ot (Batman: A gyilkos tréfát) Alan Moore írta, Brian Bolland rajzolta és a mai napig a legnépszerűbb és legjelentősebb füzetek között tartják számon, elsősorban brutális témája és következményei miatt. A mindössze 48 oldalas Gyilkos tréfa cselekményeinek középpontjában Batman és híres nemezise, Joker párharca áll, amit nem fizikai, inkább pszichológiai síkon vívnak. Miután Joker sokadszorra is megszökik az Arkham Elmegyógyintézetből, be akarja bizonyítani, hogy egyetlen rossz nap is képes bárkit (legyen az bármennyire is jó ember) őrületbe kergetni, és James Gordon felügyelőt szemelte ki állításának igazolására. A The Killing Joke visszaemlékezések formájában bemutatja Joker eredettörténetének egyik változatát, valamint magyarázatot ad arra is, hogy az egykori Batgirl hogyan kényszerült tolószékbe. 

A Warner Bros. megerősítette továbbá, hogy az animációs Batman: The Killing Joke tartalmazni fog egy 15 perces prológust is, amely segít megérteni a történetet, de még a keményvonalas rajongóknak is képes lesz újat mutatni. A szinkronhangokról egyelőre mit sem tudunk, persze meglepő lenne, ha Batmant nem Kevin Conroy szinkronizálná. A megjelenés valamikor 2016-ban várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)