Hirdetés

Comic-Con 2015 - Wesley Snipes szeretné a Penge 4-et

|

Miközben Wesley Snipes új sorozatát népszerűsítette a Comic-Conon, elejtett néhány információt egy lehetséges Penge folytatásról is.

Hirdetés

Mióta a Marvel visszaszerezte a Penge jogokat, körülbelül azóta teszik fel a rajongók újra és újra ugyanazt a kérdést minden illetékesnek, akinek csak lehet. Folytatódik valaha a trilógia?  

Wesley Snipes három filmen keresztül harcolhatott a vámpírok ellen a fénybenjáró bőrébe bújva, és nyitott arra, hogy negyedszerre is visszatérjen. Mindezt a Comic-Conon nyilatkozta a Deadline-nak adott interjújában, miközben új sorozatát, az NBC-re szánt The Playert népszerűsítette:

„A projektet a Marvel felügyeli, akikkel már lebonyolítottunk egy eredményes és nagyszerű beszélgetést is, mely alatt több dolgot is megvitattunk. Jelenleg nem tudom, hogy az ütemtervekkel hogy állnak, még nincs eldöntve semmi. De úgy érzem, még mindig a levegőben van egy új film elkészítése."

„Mindig is a rajongója voltam ezeknek az adaptációknak, és újra tagja szeretnék lenni ennek a nagy családnak. De ha mégsem kezdenek semmit Pengével, akkor megpróbálkozhatunk valami mással is. Van néhány másik karakter és elképzelés is, amikhez nagy reményt fűznek, és remélik, hogy sikeres is lesz.”

Ti szeretnétek, ha összejönne a Penge 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)