Hirdetés

Daniel Craig mégis visszatérne James Bondként?

|

A Spectre forgatása után a színész elég határozottan kijelentette, hogy nem szeretne több filmben szerepelni, de most úgy tűnik, talán meggondolta magát.

Hirdetés

A James Bond-sorozat legutóbbi epizódja, a Spectre egyáltalán nem sikerült rosszul, viszont ennek ellenére Daniel Craig a film megjelenését követően úgy nyilatkozott, hogy őt ettől kezdve már nem lehetne rákényszeríteni egy újabb filmre. Egy új interjúból viszont kiderült, hogy mostanra ebben azért már nem annyira biztos.

A színész ugye legutóbb azt mondta, hogy "inkább felvágná az ereit", mint hogy újra eljátssza Bond szerepét, a kijelentést követően pedig már meg is keződött a nem hivatalos találgatás arról, hogy ki lehet majd a következő brit szuperügynök. Most azonban maga Craig is beszélt a témáról egy interjúban és úgy tűnik, hogy már nem igazán ért egyet azzal, amit akkor mondott:

"Azt mondják, hogy az emberre ráragadnak az ilyenek és ez most is így történt. Egy nappal azután volt, hogy befejeztük a Spectre forgatását, én pedig már egy éve nem voltam otthon. Ettől független jó munka volt, élveztem."

Hivatalosan még nincsenek tárgyalások a 25. James Bond film elkészítéséről (persze abban biztosak lehetünk, hogy már szóba került az illetékeseknél), de a színész ezúttal már sokkal pozitívabban beszélt a szerepről:

"Mindenki egy kicsit fáradt. A magam részéről azt tudom mondani, hogy nekem van a legjobb munkám a világon. Addig fogom csinálni, ameddig valóban képes vagyok rá. Ha abbahagynám, valószínűleg nagyon hiányozna."

Érthető Craig álláspontja, hiszen nem mindenki mondhatna el magáról, hogy ő James Bond. Ti mit gondoltok? Megnéznétek a színészt egy újabb Bond-filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)