Hirdetés

Daniel Radcliffe nagyon örülne, ha megölnék a Trónok harcában

|

A Harry Potter szerepében híressé vált Daniel Radcliffe is hatalmas Trónok harca rajongó, még annak is szörnyen örülne, ha egy kis szerep után meggyilkolnák a sorozatban.

Hirdetés

Az idén is rengeteg Emmy-díjat bezsebelő Trónok harca sem minőségéből, sem népszerűségéből nem veszített az évek során, sőt, egyre több nézőt szippant magába Westeros világa.

Daniel Radcliffe is gazdagítja a rajongók táborát, egy interjújában el is mondta, hogy örülne, ha feltűnhetne a sorozatban.

Ha szerepelhetnék és brutálisan megölnének, szörnyen boldog lennék.

Több pletyka is szárnyra kapott, hogy Radcliffe újra elvállalná Harry Potter szerepét, de legújabb filmje, az Imperium kapcsán egy interjúban közölte, hogy elege van a Harry Potter filmekből, és nem akarja újra eljátszani a varázslótanoncot.

Radcliffe annyira összenőtt Harry Potterrel, hogy aligha rántanák be a Trónok harcába, de természetesen semmi sem lehetetlen. Ti is szívesen meghalnátok a Trónok harcában, ha adódna a lehetőség?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)