Hirdetés

Daredevil - jön a harmadik évad, itt az első ízelítő

|

A Netflixen futó Daredevil sorozat az utóbbi évek egyik legjobb Marvel adaptációja, és elég sikeres is ahhoz, hogy újabb évadot kapjon.

Hirdetés

Ha nem nézitek még a Daredevilt, akkor mindenképp kezdjétek el mihamarabb. Teljesen más, mint a Marvel filmek, és lényegesen jobb a Ben Affleck-féle 2003-as, erősen középszerű mozitól. 

A Comic-Con során a Netflix és a Marvel bejelentette, hogy a harmadik évad hamarosan megérkezik (a Netflixre egyben kerülnek fel az évadok, nem kell napokat várni az új részekre), és folytatja a vak szuperhős történetét. Egyébként a sikert az is mutatja, hogy a második évadban bemutatkozó Megtorló (The Punisher) szintén saját szériát kap, a The Defendersben pedig Jessica Jones-szal, Luke Cage-dzsel (ő is saját sorozatot kap nemsokára) és Iron Fisttel áll össze Daredevil.

Egyelőre kaptunk egy ilyen ízelítőt, nem mond sokat, de a maga rövidségével együtt is elég hangulatos.

Talán egyszer még egy új játékot is láthatunk. Érdekes lenne, az biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)