Hirdetés

David Bowie is benne lehetett volna a Gyűrű Szövetségében

|

A legendás zenész és színész Peter Jackson Gyűrűk Ura-trilógiájában is kaphatott volna egy szerepet, amire egy elég banális ok miatt nem került végül sor.

Hirdetés

A gamerek valószínűleg nem fogják elfelejteni, milyen projektekben vett részt az ezredforduló környékén David Bowie, de mint kiderült, egy nagyszabású filmes munkára is lett volna esélye, ez viszont végül nem valósult meg.

Akkoriban reális esélye volt, hogy a zenész szerepet kapjon Peter Jackson Gyűrűk Ura-trilógiájában, egész pontosan Gandalf szerepében képzelték el. Viszont amint azt nemrég Amy Hubbard, a casting-folyamat vezetője elárulta, Bowie egyszerűen túl elfoglalt volt akkoriban, így még a meghallgatásra sem került sor.

"Egyszerűen túlságosan elfoglalt volt. (...) Úgy hiszem [Bowie] elment és játszott mindenkinek [a stábból] az ezredfordulós partin. Ez 1999 szilveszterén volt, amikor a filmet éppen forgatták. Odament és fellépett, de végül nem volt meghallgatása. Ennyi biztos" - emlékezett vissza Hubbard.

Persze így sem jártunk rosszul, hiszen Ian McKellen alakítása legendásan jól sikerült, ennek ellenére érdekes eljátszani a gondolattal, milyen lett volna egy másfajta Gandalf.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)