Hirdetés

"Nincs annyi pénz a világon, amennyiért megérné egy középszerű Batmant forgatni"

|

Ezt maga Ben Affleck mondta, aki nemcsak a szuperhős bőrébe bújik majd a filmben, hanem az írói és rendezői feladatokat is magára vállalta.

Hirdetés

Várhatóan néhány hónapon belül, valamikor 2017 tavaszán kezdik majd el forgatni az önálló Batman filmet, amiben Ben Affleck kifejezetten központi szerepet játszik, és nem csak azért, mert ő alakítja Bruce Wayne-t. Ennek köszönhetően elég nagy befolyással lesz a filmre, amit csak akkor hajlandó kiadni a kezéből, ha tökéletesre sikerült.

Bár a Warner Bros. már a premier dátumát tervezgeti 2018 elejére, Affleck szerint ez még nincs kőbe vésve:

"Még mindig a forgatókönyvön dolgozom. Nem fogok megírni vagy megrendezni egy olyan filmet, ami szerintem nem elég jó ahhoz, hogy elkészüljön. Biztosítani fogom, hogy valami különleges van a birtokunkban, mert nincs annyi pénz a világon, amennyiért megérné egy középszerű Batmant forgatni."

Remélhetőleg mihamarabb sikerül elhárítani az összes problémát és a gyenge DC alkotások után végre kapunk egy belevaló filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)