Hirdetés

Deadpool 2 - máris kiszemelték az új rendezőt?

|

A jelek szerint nem szeretné a stúdió sokáig húzni a Deadpool 2 új rendezőjének keresését.

Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk nektek, a Deadpool folytatása elveszítette rendezőjét. Ez eddigi információk szerint Tim Miller azért hagyta el a projektet, mert ő és Ryan Reynolds nem tudtak közös nevezőre jutni az egyik új szereplő kapcsán. Miller ugyebár mindenképpen Kyle Chandlert akarta Kábel szerepében látni, Reynolds viszont hallani sem akart erről és a stúdió is a főszereplő mellé állt ebben a kérdésben.

Rendezőre viszont természetesen szükség van, a legfrissebb pletykák szerint pedig már meg is van a kiszemelt személy. A Mashable forrásai szerint John Wick társrendezőjeként debütált David Leitch lehet majd a Deadpool 2 direktora. Leitch hatalmas sikert ért el a John Wickkel, eddigi munkái alapján pedig kis költségvetés mellett is remek akciójeleneteket képes összerakni. Ez biztosan jól fog jönni az új Deadpool mozinál is, ha tényleg ő fogja rendezni a filmet. 

Ti örülnétek, ha valóban David Leitch rendezésében készülne el a Deadpool 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)