Hirdetés

Deadpool 2 - a zeneszerző is kiszáll a buliból

|

A rendező távozása után Junkie XL is úgy érezte, hogy nincs több keresnivalója a Deadpool 2 csapatában.

Hirdetés

A hatalmas sikert arató Deadpool után egyértelmű volt, hogy jönni fog a folytatás, a főszerepet játszó és a filmért rengeteget küzdő Ryan Reynolds azonban nem mindenben értett egyet a rendező Tim Millerrel, aki ezért úgy döntött, hogy inkább nem rendezi meg a folytatást.

Ez nyilvánvalóan nagy hatással lesz a projekt jövőjére, most pedig a produkciós csapat egy másik kulcsfigurája, a zeneszerző dobta be a törölközőt. Tom Holkenborg azért döntött így, mert Tim Miller nélkül nem akar részt venni a film megvalósításában.

A Junkie XL néven ismert zeneszerző-producer a Deadpool mellett a Mad Max: A harag útja és a 300 zenéjét szerezte, de besegített a Batman v Superman munkálataiba is, illetve hozzá kapcsolódik az egyik kedvenc számom a Need for Speed: Undergroundban is. Az biztos, hogy nélküle nem lesz ugyanolyan a folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)