Hirdetés

Deadpool 2 - lelépett a rendező

|

Úgy tűnik nem Tim Miller fog a második Deadpool mozi rendezői székében ülni.

Hirdetés

Ugyan eddig hivatalosan nem is írt alá semmiféle szerződést, de ezidáig szinte teljesen biztosra vettük, hogy Tim Miller rendezi majd a Deadpool folytatását is. Nos, ezt az álmot ideje temetni, ugyanis bár a rendező korábban dolgozott a második rész forgatókönyvén, most végleg kiszállt a projektből.

Egyelőre nem tisztázott, hogy Miller egészen pontosan miért is dobbantott a filmből, de a legtöbb helyen arra hivatkoznak, hogy "kreatív nézetkülönbség" alakult ki közte és a főszereplő, Ryan Reynolds között, aki nem mellékesen a készülő mozi egyik producere is. A rendező és a színész közötti viszony a beszámolók szerint már jó ideje nem a régi, sőt elvileg az első Deadpool film bemutatója óta alig beszéltek egymással. Egyes források szerint Miller egy jóval csiszoltabb Deadpool 2-ben gondolkodott, Reynolds  azonban továbbra is a durva poénokkal teletűzdelt korhatáros vonalat erőltette. Elméletileg a második epizódban feltűnő Kábel kapcsán sem értettek egyet, és a hírek szerint ez a konfliktus vezetett a végső szakításhoz.

Már egy ideje Kyle Chandlert rebesgetik Kábel szerepére, Tim Miller pedig pontosan őt szerette volna a vásznon látni. Ryan Reynolds viszont egyáltalán nem akarta Chandlert a filmbe, a stúdió pedig végül a főszereplő pártjára állt. Pontosan nem derült ki, hogy mi volt Reynolds baja Chandlerrel, de többek szerint a főhős egy idősebb színészt képzelne el Kábel szerepében, ami azért valljuk be, valóban egy megfontolandó felvetés. 

A 20th Century Fox azért persze nem engedte túl messzire Tim Millert, mivel ő fogja rendezni a Daniel Suarez művéből adaptált Influx mozit, ami nagy valószínűséggel trilógiaként készülhet el. 

Mindezek után egyetlen hatalmas kérdés maradt: ki lenne alkalmas arra, hogy átvegye Miller helyét és megrendezzen egy méltó Deadpool folytatást? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)