Hirdetés

Már tervezik a 3. Deadpool filmet

|

Még el sem kezdték a második rész forgatását, de ez nem állítja meg a Foxot abban, hogy annak folytatásán agyaljanak.

Hirdetés

Úgy tűnik a filmstúdiónál rendkívül magabiztosan állnak a Deadpool projekthez. Pedig a baj csőstül szakad rájuk: lelépett a rendező, őt követte a zeneszerző és úgy néz ki, a forgatást sem tudják a tervek szerint elkezdeni. Mégis már a harmadik részen jár az eszük, amiben egy új szuperhős csapat is szerepet kaphat.

A Deadpool 2-ben már biztos, hogy feltűnik Cable és a barátnője, Domino. Előbbi karakter okozta egyébként azt a nézeteltérést az ex-rendező, Tim Miller és Ryan Reynolds között, ami miatt Miller végül távozott.

Cable az X-Force nevű szuperhős csapat vezetője, akik az X-Menből nőttek ki, de kicsit radikálisabb, agresszívabb vonalat képviselnek a bűnözőkkel szembeni harcban. A Cable-t megformáló színész személye ennél fogva tehát kulcsfontosságú, ezért is volt veszekedés, mert Miller és Reynolds nem tudtak közös nevezőre jutni.

Többen vannak, akik szerint a Deadpool 2 egy esetleges X-Force film előzeteseként fog szolgálni, de ez mindössze spekuláció, hivatalosan senki sem erősítette meg. Persze mire a Deadpool 2 a mozikba kerül, sok minden változhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)