Hirdetés

Így halt volna meg Deadpool

|

Előkerült egy kivágott jelenet a Deadpoolból, ami megváltoztatta volna a film egyik szomorú jelenetét.

Hirdetés

Deadpool egyik előnye, hogy gyakorlatilag halhatatlan. Mint a filmben is láttuk, olyan gyorsan regenerálódik, hogy meg sem árt neki, ha elveszíti a kézfejét.

Nem sokat ártott volna az sem, ha elüti egy kukásautó. Biztosan emlékeztek még arra, amikor a már mutáns Wade rászánja magát, hogy találkozik Vanessával, végül meglátja az ajtó üvegében eltorzult arcát, megfordul, és elsétál. Ez szerepelt a végleges változatban, viszont a jelenet végét levágták, illetve azt is, ami ezután jött. 


Deadpool - Official Deleted Scene [HD] by comicbookdotcom

Mint a fenti videóban láthatjátok, a gázolás után Wade a hullaházban ébred, bezsákolva. Ez a vicces terelés egy kicsit megölte volna a szomorú hangulatot, talán ezért nem került bele a filmbe végül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)