Hirdetés

Így készültek a Deadpool vizuális effektjei

|

A Deadpoolra nem foghatjuk rá, hogy látványfilm, mégis voltak benne olyan effektek, amiken örömmel legeltettük a szemünket. Most láthatjuk azt is, hogyan hozták ezeket össze.

Hirdetés

Imádtuk a Deadpool minden percét, de azt el kell ismerni, hogy néhol meglátszott rajta az alacsony büdzsé. A vizuális effektek ennek ellenére szájtátósra sikerültek és már arra is van rálátásunk, hogy a Deadpool látványvilágának utólagos kicsinosításáért felelős cégek miképpen érték el ezt a hatást. 

A vizuális effektusokon olyan cégek dolgoztak, mint a Blur Studio, a Digital Domain, a Weta Digital, a Luma Pictures, a Rodeo FX, az Image Engine és az Atomic Fiction. Az utóbbi csapat munkáját most a fenti videón is megcsodálhatjuk, amelyben a korábbi, képeket összehasonlító megoldással ellentétben komplett jeleneteket láthatunk a semmiből előtűnni vagy éppen a kész jelenetet, lebontva egészen a zöld vászonig.  

Hamarosan a Deadpool DVD és Blu-ray verzióját is beszerezhetjük és már készül a Deadpool 2 is, így bőven lesz a későbbiek során is alapanyag a látványt felboncoló összeállításhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)