Hirdetés

GameStar - Delta Vision könyvvásár hatalmas kedvezménnyel

|

A 2013/10-es számtól kezdve a GameStar magazin teljes értéke levásárolható a Delta Vision üzleteiben.

Hirdetés

Szereted a fantasyt, vagy a sci-fit, netán a horror hoz lázba? Dungeons & Dragons, Forgotten Realms, Dragonlance, M.A.G.U.S., Mechwarrior, The Walking Dead, Spartacus és a lista még hosszan folytatható. A GameStar segít, hogy legyen mindig mit olvasnod.

Ezentúl 1995 forint kedvezményt kapsz, ha az alant felsorolt üzletek valamelyikében bemutatod az épp aktuális GameStar lapszámot. A kedvezmény felhasználásának feltétele, hogy legalább két könyvet válassz a Delta Vision kiadványai közül. A magazint természetesen nem kell leadnod, a kiadó munkatársai a Másvilág rovat erre a célra kialakított oldalán egy szempillantás alatt érvényesítik a kedvezményt, és már vissza is kapod kedvenc lapod.

Terry Pratchett, Robert Jordan, David Gemmel, Gáspár András, R.A. Salvatore, Orson Scott Card és még számos szerzőtől négyszáznál is több művet találsz az üzletekben főként fantasy és sci-fi témákban, úgy klasszikusokat, mint kortárs alkotásokat.

A Delta Vision kiadó boltjai

Budapest (1092 Budapest, Ferenc körút 40.)

Szeged (6722 Szeged, Gutenberg utca 7.)

Zalaegerszeg (8900 Zalaegerszeg, Kazinczy tér 6.)

Fontos: Az egyes lapszámok a megjelenésüktől a következő megjelenéséig használhatók fel. A kedvezmény nem vonatkozik a GameStar digitális változatára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)