Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - végre teljes pompájukban láthatjuk a Ren lovagjait

|

A hetedik rész egyik legnagyobb rejtélye az volt, hogy Kylo Ren lovagjai pontosan milyen szerepet játszanak majd a történetben, a következő filmben pedig végre választ kapunk erre a kérdésre.

Hirdetés

Az idei ünnepi szezonban végre a mozikba is megérkezik a Star Wars IX: Skywalker kora, ami lezárja a 2015-ben elindult modern trilógiát. Mivel egy nagyobb történet, sőt az egész Skywalker saga befejezéséről van szó, talán joggal reménykedünk abban, hogy ez a film végre megválaszol néhány nyitott kérdést az előző részekkel kapcsolatban, például azt is, hogy pontosan milyen szerepet játszanak Kylo Ren rejtélyes csatlósai a sztoriban.

Hirdetés

Az Empire magazin legújabb számának borítója alapján joggal sejthetjük, hogy idén végre tényleg többet tudhatunk meg a titokzatos harcosokról, akik eddig gyakorlatilag csak említés szintjén szerepeltek a történetben. Amit biztosan tudhatunk róluk az az, hogy nem tartoznak sem a jedik, sem pedig a sithek közé, valamint a Snoke-hoz és az Első Rendhez sem olyan hűségesek, mint Kylo Ren.

A rajongók persze azért igyekeznek találgatni, és Palpatine visszatérésével teret nyert az a teória, hogy a lovagok eddig azért nem tűntek fel, mert meg kellett keresniük a módját annak, hogy a császár visszatérhessen. Mindenesetre a kép alapján komoly ellenfeleknek tűnnek, és bízunk benne, hogy néhány látványosabb akciójelenetben is láthatjuk majd, hogy mire képesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)