Hirdetés

A Disney vezetőségének nem tetszett a Star Wars: Rogue One

|

Egy forrás szerint a Star Wars spin-off első verziója nem nyerte el a főnökség tetszését. Több jelenetet is újra kell majd forgatni.

Hirdetés

Komoly gondok akadtak a Star Wars: Zsivány Egyes körül. A Page Six meg nem nevezett forrása szerint a Disney megnézte az első verzióját a filmnek, és nem voltak elmosva a látottaktól. A stábnak újra kell forgatnia több jelenetet is.

A sokak által várt Rogue One elvileg december 16-án jelenne meg a mozikban, de a vezetőség kiadta az utasítást, hogy júliusban vissza kell mennie a stábnak forgatni.

Ez azt jelenti, hogy plusz 4 hét a film elkészülete, ráadásul egy ekkora produkciónál a jelenetek újraforgatása komoly pénzbe fog kerülni.

A forrás szerint a Disneynek konkrétan a rendezővel, Gareth Edwards-szal volt problémája. A vezetőség szerint "munkája nem hozza azt a szintet, amit J.J. Abrams nyújtott". Ez persze nem hivatalos álláspont, csak pletyka.

Az első trailer alapján mindenki azt feltételezi, hogy egy sokkal sötétebb hangulatú Star Wars filmet kapunk idén, mint tavaly. A hírek szerint Darth Vader, és az ifjú Han Solo is felbukkannak majd. Sokan arra tippelnek, hogy pont ez a komolyabb, komorabb hangvétel nem tetszett annyira a Disney főnökségének.

Ettől függetlenül konkrét indoklás nincs, várunk a hivatalos bejelentésre. Addig reménykedjünk, hogy a Rogue One a tervek szerint még decemberben a mozikba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)