Hirdetés

Doctor Strange - jobban nyitott, mint az Ant-Man és a Thor

|

Nem csak a kritikusoknál, de a kasszáknál is tarol a legújabb Marvel film. A Doki már a Hangyát és Thort is lekörözte.

Hirdetés

A Marvel Phase Three mágusa, Doctor Strange elindult meghódítani a mozitermeket, és egyelőre jól áll. Az elemzők 75 millió dolláros bevételt jósoltak neki az első hétvégén, és még az optimista becsélések is 80-nál megálltak. A film viszont immár mindkettőt elhagyta.

A Variety jelentése szerint a Doctor Strange az első néhány nap alatt lehagyta az Ant-Mant és a Thort is, és a nemzetközi bevételekkel már 86 millió dollárnál tart. A film ráadásul ezen a hétvégén még 3800 új moziteremben is megjelenik. Érdemes megjegyezni egyébként, hogy még a Rotten Tomatoes listáján is 91%-on áll a mágikus művészetek mesterének kalandja.

A Doctor Strange termeli jelenleg a legtöbb jegyeladást a MovieTickets.com oldalon is, ami azt jelenti, hogy a hype vonat még nem áll meg egy darabig. Hogy mennyire van alapja a sok számnak és dicséretnek azt ma a magyarországi nézők is megtudhatják, lévén a doki mától rendel kis hazánkban. Ki megy el megnézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)