Hirdetés

Itt az új Doctor Strange előzetes

|

Természetesen a Marvel előadására is rengetegen voltak kíváncsiak a Comic-Conon, aminek a fénypontja talán a Doctor Strange új trailerének bemutatója volt.

Hirdetés

Míg a DC és a Warner még csak azon dolgozik, hogy elindítsák a több képregényhősüket összehozó filmes univerzumot, addig a Marvel már a korábban bejáratott karaktereket lecserélő szereplőket ismerteti meg a közönséggel. Ennek a folyamatnak képezi a részét az önálló Doctor Strange film is, amiről egy új kedvcsinálót is láthattunk a Comic-Con alatt.

Ebben még több apró részletet láthattunk arról, hogy lesz a sebészként dolgozó Stephen Strange-ből igazi varázsló a Tilda Swinton által alakított Ancient One és csapata segítségével, ahogy végre nem csak fotókon látjuk a Mads Mikkelsen-féle Kaeciliust sem.

A második trailer azért is különösen érdekes, mert azt is megnézhetjük, milyen effektekkel ábrázolja a Marvel a különböző varázslatokat, amik többször is a Quantum Breakre, vagy éppen az Eredetre emlékeztetnek. Ez persze semmit nem von le a film értékéből, ami novemberben kerül a mozikba.

Nektek hogy tetszett az új trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)