Hirdetés

Doctor Strange - de mi köze ennek a Bosszúállókhoz?

|

Több oldalról is megerősítést nyert, hogy a Marvel Univerzum egyik legdurvább varázslója is ott lesz a Bosszúállók következő bevetésénél.

Hirdetés

Izgatottan várjuk a Doctor Strange premierjét, melynek kapcsán nemcsak egy új trailer, hanem néhány izgalmas információ is érkezett.

Benedict Cumberbatch nemrég adott egy interjút, amiben ugyan konkrétan nem nevezte nevén a filmet, de elmondta, hogy logisztikai kihívás összeegyeztetni a beosztását Robert Downey Jr.-ral. Chris Hemsworth-szel, Elizabeth Olsennel és Paul Bettany-val, ami nyilvánvalóan azt jelenti, hogy az Infinity Warban Doctor Strange is fontos szerephez jut majd. Egyébként már a filmben is szóba jönnek majd a Bosszúállók:

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a Rick&Morty társalkotója, Dan Harmon is csatlakozott a film írói gárdájához, és a jelek szerint sikerült is okos poénokkal színesíteni a filmet. A trailer végi dialóguson hangosan felnevettem, amit valószínűleg a szomszédok nem tudtak hová tenni így szerda hajnalban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)