Hirdetés

Doctor Strange - így harcol a Marvel univerzum legnagyobb mágusa

|

Nagyon rövid, de annál tartalmasabb videókon pillanthatunk bele a Sorcerer Supreme első saját filmjébe.

Hirdetés

A Marvel stúdiójának egyik legnagyobb erőssége, hogy hajlandóak vállalni azt a rizikót, hogy egy kevésbé ismert, de annál lelkesebb rajongótáborral rendelkező karakternek biztosítanak saját filmet. Az első Vasember film idején Tony Stark sem volt annyira hihetetlenül népszerű, mint most, hamarosan pedig kiderül, hogy talán Stephen Strange-nek is a mozivásznon a helye.

Néhányan már látták a Doctor Strange filmet és a legtöbben úgy gondolták, hogy a Marvelnek sikerült egy izgalmas és szürreális kalandfilmet megálmodnia a karakter köré. Most egy kicsit belekóstolhatunk ebbe a hangulatba, hiszen az alábbi rövid felvételből megnézhetjük, ahogy a jó doktor összecsap a Mads Mikkelsen által megformált Kaeciliussal.

A bejátszás mellé egy IMAX promóciós videót is megnézhetünk, amit természetesen maga Benedict Cumberbatch is erősen ajánl a rajongóknak. Nektek hogy tetszik? Meg fogjátok nézni moziban a Doctor Strange-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)