Hirdetés

Csináld magad Dragon Ball fusion játék

|

Ha mindig is szeretted volna látni, hogy az egyes karakterek fúziós verziói hogy néznének ki, akkor most itt az esélyed.

Hirdetés

A Dragon Ball rajongók nagyon szeretik a fusion technikát, és az így születő karaktereket. Vegito és Gotenks hatalmas rajongótábornak örvendenek, így nem csoda hogy megszületett az online játék, amiben bármelyik szereplőt összekeverheted a bármelyikkel. Igazi szörnyszülöttek jönnek össze.

Hirdetés

A Dragon Ball Fusion Generator egy ingyenes móka, amit ezen az oldalon érhettek el. A program működése meglehetősen egyszerű: van két leugró menü, ahol kiválaszthatod a két alapkaraktert, majd a rendszer összerakja belőlük az új fusion karaktert. A játék alatt egyébként megnézhetitek azt is, hogy melyik páros a legnépszerűbb.

A weboldal leírása szerint a projekt hamarosan további karakterekkel fog bővülni, így ha még nincs ott kedvenced, akkor ne csüggedj, csak nézz vissza később is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)