Hirdetés

Az éhezők viadala - az előzményeket mesélhetik el a következő filmek

|

Azt hihettük volna, hogy Az éhezők viadala lezárult A kiválasztott második részével, de a filmeket jegyző stúdiónak más tervei vannak.

Hirdetés

Bár Az éhezők viadala négy filmes epizódja feldolgozta mindhárom regényt, amik az alapanyagot szolgáltatták, a mozis produkciókért felelős Lionsgate nem feltétlenül szeretné itt lezárni a szériát. Legalábbis erre utalt az alelnökük, Michael Burns nemrég tett nyilatkozata.

A filmsorozat "tovább és még tovább fog élni" - mondta Burns, illetve azt is elhintette, hogy folytatás helyett inkább az első regény előtti sztorikra koncentrálnának. Ezzel ráadásul Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész egyik nagy problémáját is megoldanák. A legutóbbi film bevételei ugyanis mindössze (minden relatív) háromszázmillió dollárhoz közelítenek az első három hét után, ami elmarad az előző részektől. A stúdió szerint ez azért lehetett, mert az első két Hunger Games-filmben megvolt a film címét is adó esemény és az aréna, mint egy gondosan körbehatárolt helyszín, míg az utóbbi részek kevesebb nézőt érdekeltek, ahogy ez az elem kiesett a sztoriból. "Ha visszafelé mennénk, akkor nyilván lennének arénák" - utalt az esetleges előzmény-filmekre Burns.

Ti jó ötletnek tartjátok Az éhezők viadala univerzumának kiterjesztését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)