-

Elhunyt Alan Rickman

|

A sokak által csak Piton professzorként ismert színészt 69 éves korában szólították magukhoz az égiek.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

Elképesztően szomorúan indul ez az év a film és zenerajongóknak, hiszen miután Lemmy-től búcsút vettünk, a legendás David Bowie is itthagyta a földi világot. 

Hirdetés

Rickmannek nemcsak a mozivásznon, hanem a tévék képernyőjén és a színpadon is számos remek szerepe volt. Általában gonoszokat alakított, így találkozhattunk vele a '91-es Robin Hoodban, de kedvenc szerepének a Die Hardban játszott Hans Grubert tartotta. A fiatalabb generációs Perselus Pitonként ismerte meg.

Rickman halálhírét a családja erősítette meg. A színésznél néhány évvel ezelőtt állapíttottak meg rákos megbetegedést az orvosok, de ezt követően is aktív maradt. Utolsó filmje a májusban a mozikba kerülő Alice Tükörországban lesz, amelyhez a hangját kölcsönözte. Rickman otthon, családja körében hunyt el.

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!