Hirdetés

Elhunyt Carrie Fisher

|

A Star Wars filmek Leia hercegnője hatvan éves korában, egy szívrohamot követően távozott az élők sorából.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt kaptuk a hírt, hogy a Star Wars filmek egyik legnagyobb sztárja, Carrie Fisher szívrohamot kapott és kórházba került, majd egy nappal később fellélegeztünk, amikor arról értesültünk, hogy a színésznő állapota stabilizálódott. Sajnos úgy tűnik, mégsem volt minden rendben, mert Fisher ma reggel elhunyt.

Carrie Fisher lánya, Billie Lourd a People Magazine-nak nyilatkozta először, hogy édesanyja ma reggel 8 óra 55 perckor elhunyt. Sajnos azt még nem tudni, hogy a színésznő nélkül hogyan folytatódnak majd a Star Wars nyolcadik epizódjának munkálatai, hiszen valószínűséggel a stúdió még nem forgatta le az ő jeleneteit.

Carrie Fisher 1956 október 21-én született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő lányaként, nem csak színésznőként, hanem íróként, forgatókönyvíróként is emlékezhetünk rá. Leia hercegnő emlékezetes szerepe mellett játszott még a Blues Brothers, a Magas barna férfi felemás cipőben, a Hannah és nővérei filmekben is kisebb szerepekben, feltűnt a Jay és Néma Bob visszavágban (amelyben Mark Hamill is kiparodizálta saját magát). 1987-ben Képeslapok a szakadék széléről című regényévével futott be, mint író. 

Nyugodjon békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)