Hirdetés

Elhunyt Somló Tamás

|

Váratlanul életét vesztette a magyar könnyűzene egyik kiemelkedő alakja, az LGT zenésze, Somló Tamás.

Hirdetés

Pár hónapja még arról nyilatkozott, hogy komoly betegséggel harcol, ám segített a kezelés és végre ugyanolyan intenzitással tudott dolgozni mint annak idején, az LGT fénykorában. A közelmúltban, májusban aztán ismételten kórházba került, de nyugtatott mindenkit: semmi komoly. Ma reggelre virradóan azonban kaptuk a szomorú hírt: Somló Tamás nincs többé.

A legtöbben az LGT énekeseként, szaxofonosaként, basszusgitárosaként ismerték, de játszott rövid ideig az Atlasznak és az Omegának is, valamint más együttesekben is szerepelt. Olyan örökbecsű dalokat köszönhetünk neki, mint az Álomarcú lány, az Ülök a járdán, a Nagyon kell, hogy szeress, az Annyi mindent nem szerettem még és az Olyan szépek voltunk. 68 éves korában érte utol a halál. Sokan szerettük és tiszteltük őt a szerkesztőségben, nyugodjék békében! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)