Hirdetés

Sorozat formájában készül az Elrabolva előzménye

|

Nem, Liam Neeson ezúttal nem az NBC vezetőségét rabolja el, Luc Bessonék valami egészen mást terveznek.

Hirdetés

Miután az Elrabolva szériából három film alatt sikerült mindent kisajtolni (remélhetőleg nem a reboot lesz a következő hír), a jogokat birtokló Luc Besson az EuropaCorp teljes támogatásával valami egészen újba kezd. Olyasmibe, ami nélkül talán egészen jól meglennénk, de azért várjuk ki a végét.

A Deadline szerint Besson, az EuropaCorp és az NBC közösen hozzák össze az Elrabolva sorozatot, amely nem egy folytatás lesz, hanem előzményként szolgál majd és a tervek szerint az évtizedekkel korábban játszódó történetben megismerhetjük, hogy a Liam Neeson féle Bryan Mills hogyan tett szert a sokat emlegetett speciális képességeire.

A készítők azonban nem a múltba helyezték a koncepciót, hanem a jelenben, modern körülmények között mutatják be az ifjú Mills megpróbáltatásait. Hasonló módon működik majd ez, mint ahogyan teszti azt a Bates Motel is, ugyanis Alfred Hitchcock 1960-as klasszikusát, a Psycho-t veszi alapul, mégis napjainkban játszódik. 

Egyelőre nem tudni, hogy Neeson részt vesz-e majd valamilyen formában a sorozat életében, de ha már elkerülhetetlen az Elrabolva széria, legalább egy cameót szánjanak neki.

Mit szóltok Besson terveihez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)