Hirdetés

Valahogy így kell majd elképzelni az Emoji filmet

|

Az továbbra sem derült ki, hogy miért van szükség az Emoji filmadaptációra, de legalább szereposztást már tudjuk.

Hirdetés

Amikor a Sony bejelentette, hogy készül a hangulatjelekről szóló film, akkor őszintén reméltük, hogy csak valamiféle nagyon jól kitalált viccről van szó és nem tudtuk kifejezni a zavarodottságunkat, amikor ennek az ellenkezője derült ki. Előzetes még továbbra sincs, de most már tudjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk.

A film története szerint Gene (T.J. Miller a Silicon Valley-ből és a Deadpoolból) egy olyan emoji, aki nem rendelkezik filterrel (???), ezért folyamatos érzelemkitörésektől szenved. A gyógyulásért vívott drámai küzdelmében Hi-5 (James Corden) és Jailbreak (Ilana Glazer) lesznek majd a társai, a történet pedig egy okostelefon belsejében fog zajlani. Amíg túlteszem magam azon, hogy leírtam ezeket a sorokat, addig nézzétek meg az ezt a promóciós képet a szereplőkről:

Az EmojiMovie: Express Yourself rendezője Anthony Leondis lesz, aki korábban már számos animációs filmen dolgozott, habár rendezőként ez még csak a negyedik filmje lesz.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)