Hirdetés

Ez lesz a Star Wars VIII címe?

|

Lehetséges, hogy kiderült, milyen címen kell majd a mozikban keresünk a nyolcadik Star Wars epizódot.

Hirdetés

A Star Wars VIII forgatása jelenleg is tart Londonban, ezután pedig Horvátországot veszik célba a filmesek, ahol külső helyszíneken dolgoznak majd. Az már eddig is kiderült, hogy a filmet a "Space Bear" kódnév alatt készítik, de most a Redditre felkerült (és utána gyorsan el is tűnt) egy promóciós anyag, mely az új rész valódi címét tartalmazta. Vajon hihetünk neki?

Ez a cím pedig nem más, mint a Star Wars: Tale of the Jedi Temple. Érdekes és egyben nagyon beszédes cím, bár elsőre még picit ízlelgetni kell. Egyelőre sem a Disney, sem a Lucasfilm nem erősítette meg az információ valódiságát. Elméletileg majd május negyedikén (mikor máskor) jön a hivatalos leleplezés egy grandiózus rendezvény keretei között. A MosCroatia viszont egy teljesen más ötlettel állt elő. Szerintük a nyolcadik Star Wars mozi címe Star Wars: The Order of the Dark Side lesz. Azért ez sem hangzik annyira rosszul. Hamarosan kiderül, hogy mi az igazság. 

A Star Wars VIII 2017. december 15-én látogat majd el a mozikba, mivel az eredetileg tervezett 2017 májusi premiert elhalasztották

Ti a fenti két cím közül melyiknek örülnétek jobban? Netán van még egy ezeknél is jobb ötletetek? Osszátok meg velünk bátran! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)