Hirdetés

Ezzel a medvével küzdött meg DiCaprio a visszatérőben

|

A visszatérőben látható medvetámadás a filmtörténelem egyik legbrutálisabb jelenete, most pedig az is kiderült, hogyan készült valójában.

Hirdetés

Bár a medve elképesztően realisztikusra sikeredett, teljesen nyilvánvaló, hogy DiCapriót nem engedték össze egy hatalmas grizzly-vel. Ahogy a film többi területén, Alejandro González Iñárritu rendező itt is a tökéletességre törekedett.

Hogy az animációk és a reakciók is tökéletesek legyenek, DiCaprio ténylegesen megküzdött valakivel, méghozzá Glen Ennis kaszkadőrrel, aki egy hatalmas kék medvekosztümben ugrott a színész torkának. Ennis több tucat medvetámadással kapcsolatos videót megnézett, hogy a lehető legautentikusabban játszhassa el a macit, és természetesen a jelenetet is rengetegszer elgyakorolták, mert nem lehetett apró részletekben felvenni, szinte az egészet egyben rögzítették.

"Azt akarták, hogy ragadjam meg hátul a kabátját, és tűnjön úgy, mintha a medve a szájával tépné és rángatná. Ahhoz, hogy a medve feje a megfelelő helyen legyen, az enyémnek gyakorlatilag Leo hátsójában kellett lennie. Megértem, ha valaki erről fantáziál, de nekem nincsenek ilyen gondolataim." - mondta a kaszkadőr. A jelenet egyébként így néz ki teljes egészében, de a videó nem képes visszaadni azt az élményt, amit a moziban képes nyújtani ez a pár perc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)