Hirdetés

Halálos Iramban 7 trailer - befutott a kibővített változat

|

A Jason Stathammel súlyosbított Halálos Iramban 7 egy új, kibővített trailerrel teszi teljessé a szombat reggeledet.

Hirdetés

Bevallom, kegyelemkettesekkel kúsztam végig azokon az iskolaéveken, ahol megpróbáltak fizikát tanítani nekem, de szerencsére a Halálos Iramban-sorozat stábja együtt tud érezni velem.

Egy olyan sorozatban, ahol karambolozó autók tetejéről repkedő emberek kapnak el a levegőben a halálba zuhanó embereket, nehéz mindig újat, többet, jobbat mutatni. De szerencsére a Fast and Furious ritkán okoz csalódást, már a Halálos Iramban 7 trailerében is olyan dolgok voltak, amik a fizika törvényeit ugyan meghazudtolták, de a sorozat szellemiségét semmiképpen. 

Most kikerült a netre a Halálos Iramban 7 trailerének kibővített változata, ami ugyan csak egy kicsivel hosszabb, mint az előző, de erre az álmos szombat reggelre megteszi.

Emellett érkezett egy új poszter is.

Ti várjátok már a filmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)