Hirdetés

Fear the Walking Dead - fröcsög a vér az új trailerben

|

A Comic-Conon mutatta be az AMC a Fear The Walking Dead folyatását egy hangulatos és egyben hátborzongató előzetes formájában.

Hirdetés

A The Walking Dead rajongóknak még egy jó darabig várniuk kell, hogy kiderüljön, kinek az arcát rendezte át Negan egy baseball ütővel, de szerencsére nem kell októberig várnunk, hogy a zombik visszaköltözzenek a képernyőkre, hiszen a sorozat spin-offja, a Fear the Walking Dead már augusztusban folytatódik.

Egy dolog biztos: ebben a világban az élet nem csak játék is mese. A sztorira minden eddiginél jobban rátelepszik majd a reménytelenség és a szenvedés, úgyhogy nevetni nem sokat fogunk.

A zombi-apokalipszis kirobbanásával foglalkozó sorozatból kiadott két és fél perces előzetes alapján arra következtethetünk, hogy egyre jobban felpörögnek majd az események az évad második felére. A premier augusztus 21-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)