Hirdetés

Five Nights at Freddy's - moziba látogat a bájos rettegés

|

A többrészes, rendkívül népszerű indie horrorjáték, a Five Nights at Freddy's a Warner Bros. jóvoltából átköltözik a mozivásznakra.

Hirdetés

Meglehetősen sokan imádják a háromrészes indie horrort. A Five Nights at Freddy's nemrég például elképesztő mennyiségű pénzt gyűjtött össze egy adománygyűjtő stream során, bár ehhez nagyban hozzájárult a fejlesztő is, akit már csak emiatt is imádunk. A Warner Bros. meglátta a Five Nights at Freddy's-ben rejlő lehetőségeket, így már szinte biztos, hogy később érkezik egy mozifilm is.

A Hollywood Reporter értesülése szerint a Warner megszerezte a jogokat a megfilmesítéshez, az információk alapján pedig maga a fejlesztő, Scott Cawthon is részt vesz a munkálatokban. A mozifilm a hírek szerint valószínűleg "őrült, hátborzongató és furcsán imádni való" lesz, a produceri teendőket pedig Ray Lee, David Katzenberg és Seth Grahame-Smith látják el. 

Más említésre méltó információ egyelőre nincs, a projekt már a forgatókönyveseknél éledezik. Mint horror rajongó, én kíváncsi vagyok, mit hoznak össze az alapanyagból. Szerintetek jó film lehet a Five Nights at Freddy's-ből? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)