Hirdetés

Majdnem kukázták A galaxis őrzői első előzetesét

|

A kontrollcsoportnak nem jött be a trailer, ezért a marketingesek fejében az is megfordult, hogy egy teljesen más stílusú anyagot mutassanak be. Szerencsére végül nem így történt.

Hirdetés

Messze van még A galaxis őrzői 2 premierje, de a nemzetközi sajtó természetesen már most James Gunnt zaklatja, hogy áruljon el minél többet a filmről. Egy ilyen interjú alkalmával derült fény egy érdekes részletre az első résszel kapcsolatban.

A The Hollywood Reportnernek adott interjújában mondta el a rendező, hogy mennyire nehéz trailert készíteni a filmhez, hiszen még ha a sztorit nem is lövik le, a rajongók azonnal átnyálazzák az egészet képkockáról képkockára, hátha találnak valami rejtett utalást. Mivel nem akarják ellőni az összes puskaport (és a második részben bizony rengeteg utalás lesz), hosszasan egyeztetnek a marketinges csapattal. Így volt ez az első rész esetében is, ami ugye az alábbi trailerrel debütált:

Gunn elmondása szerint az első vetítésen nem voltak oda a trailerért, ezért be volt készítve egy másik, sokkal klisésebb anyag is, ami egészen másnak állította be a filmet, mint ami valójában. Szerencsére a marketingesek végül úgy döntöttek, hogy a filmet megpróbálják valósághűen eladni. Bejött.

Nem úgy, mint a DC-nek, akik összedobtak egy zseniális trailert a Suicide Squadhoz, aztán újra kellett forgatni a film egy részét, mert az előzetes egyáltalán nem tükrözte a valóságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)