Hirdetés

2017-ben kezdődhet a Gambit forgatása

|

A jelek szerint az X-Men spin-off nem tűnt el a süllyesztőben, így hamarosan össze is állhat a stáb és elkezdhetnek forogni a kamerák.

Hirdetés

A Channing Tatum főszereplésével készülő Gambit film hányattatott sorsáról mi is sokat írtunk az elmúlt hónapokban. Rendezők jöttek-mentek, míg nem a Fox úgy döntött, hogy le is veszik a műsorról a készülő filmet.

Sokan attól tartottak, hogy végleg elfelejthetjük a kártyadobló szuperhős kalandjait, de a film producere, Simon Kindberg most megnyugtatott mindenkit:

Van egy fantasztikus forgatókönyvünk és remélhetőleg tavasszal el is tudjuk kezdeni a forgatást.

Állítólag korábban épp a forgatókönyv volt a gyenge pont, amivel Kindberg nem volt elégedett, e a jelek szerint sikerült azt kipofozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)