Hirdetés

Így tartják az ajtót a Trónok harca rajongói

|

A Trónok Harca legutóbbi epizódja tragikus csavarral zárult, ami természetesen a mémgyárosok fantáziáját is beindította. Vigyázat, SPOILEREK!

Hirdetés

A Trónok harca egyértelműen korunk egyik legfontosabb kulturális jelensége, hiszen ahányszor történik valamilyen fontos esemény a sorozatban, azonnal megbénul az internet. Ez természetesen a hatodik évad ötödik epizódja után sem volt másképp, hiszen a háttérsztorit illető csavarok mellett az epizód a sorozat egyik legsokkolóbb jelenetével zárult.

Nyilván ilyenkor rengeteg zseniális mém születik, ezekből szerettük volna összeválogatni azokat, amelyek nekünk a legjobban tetszettek. Természetesen mint a korábbi kibeszélőnk esetében, ezúttal is érvényes, hogy ha nem szeretitek az áramvonalas dolgokat, akkor innentől ne is olvassatok tovább!

Innentől minden spoiler!

Amellett, hogy végre egy kicsit beleláthattunk a White Walkerek létrejöttébe és motivációiba, az is kiderült, hogy egy stabil időhurok járja át az egész történetet, melynek az a szomorú következménye, hogy Hodor napjai már a kezdetektől meg voltak számlálva. Az eddig vicces és jópofa karakterről kiderült, hogy a történet egyik legtragikusabb szereplői, a rajongókban pedig csak most tudatosult, hogy soha többé nem fogják tudni könnyek nélkül tartani az ajtót.

Annyira ütött az epizód, hogy a vendéglátóiparnak is időre van szüksége: "Nem lesz semmiféle 'ajtó tartás', amíg ki nem heverjük."

Nyilván az IKEA áruházlánca is azonnal lecsapott a keletkezett piaci résre:

Hodor történetét talán ez a kép összegzi a legjobban, hiszen az epizódból kiderült, hogy kell fegyvert fognunk ahhoz, hogy hősök lehessünk. Néha elég csak az ajtót tartani:

Viszont a mémek mellett csodálatos rajongói művek is születtek, szóval talán már ezért megérte megnézni az epizódot:

Egyébként ha jobban belegondolunk, azért is igazán felháborító ez a rész, mert kiderült, hogy Bran (aki eddig az egyik legpozitívabb és legegyértelműbben jólelkű szereplő) egy olyan hiba miatt áldozta fel a legjobb barátját, amit ő maga követett el. A lehető legjobb összefoglalója a jelenlegi helyzetnek a klasszikus Simpson-családos újságkívágás, mely szerint "egy helyi férfi mindent tönkretett".

Persze ez közel sem az összes mém és ha van kedvencetek, akkor ne legyetek restek megosztani velünk a hozzászólások közt. Szerintetek mit fog Bran tönkretenni a következő epizódban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)