Hirdetés

GameStar Filmajánló - A könyvelő, Trollok és Jutalomjáték

|

Ben Affleck alkalmankénti akciózása, a színes-szagos trollok éneklése vagy éppen Brian Cox jutalomjátéka vonz inkább titeket? Segítünk választani!

Hirdetés

Az elmúlt napokban megtudtuk, hogy új főszereplőt kap a Jurassic World 2, azt is, miért hagyta ott Tim Miller a Deadpool 2-t, vagy hogy George Lucas nélkül készül el az Indiana Jones 5, nagyszabású lesz Peter Jackson következő projektje is, a Doctor Strange rendezője egy Sötét Lovag-szerű folytatást szeretne és az sem titok többé, hogy milyen hosszú lesz a Zsivány Egyes

Mielőtt megnéznétek a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja szinkronos előzetesét is, még olvassátok el a Puliwood Az utolsó remény című poszt-apokaliptikus sorozattal kapcsolatos interjúját, valamint spoileres írásukat arról, hogyan kezdett a The Walking Dead 7. évada. Ha visszatértetek, akkor mutatjuk is Jack Sparrow következő kalandjának ízelítőjét: 

Hasonló blockbusterrel egyelőre nem tudunk szolgálni (a Doctor Strange csak jövő héten jön), de Ben Affleck, Brian Cox és a trollok is megérdemlik a figyelmet:  

A könyvelő (The Accountant)

Az izgalmas thrillerek rajongói örülhetnek most, ugyanis a Warrior - A végső menet rendezője ebben a műfajban is kipróbálta magát A könyvelővel. Ben Affleck egy olyan autista könyvelőt játszik, aki igazán a számok tengerében érzi nyugodtnak magát, ebből kifolyólag vérprofi is a szakmájában, amiért nemzetközi bűn és terrorszervezetek is igényt tartanak a szolgálataira. Miután kezd forró lenni a lába alatt a talaj, elvállal egy becsületes, ámde jól fizető munkát, amikor is beüt a krach és az életéért kell küzdenie. Azzal viszont ellenfelei nem számolnak, hogy az emberi kapcsolatokkal hadilábon álló könyvelő a számok mellett a fegyverekkel és az öklével is rendkívül jól bánik, ez pedig a Puliwood kritikája szerint egy roppantmód izgalmas filmet eredményez. 

(Érdekesség: A Deathstroke karakterére castingolt Joe Manganiello nemrég elárulta, hogy mikortól foroghat a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével érkező új Batman kaland.)

Trollok (Trolls)

Az animációs filmek rajongói is örülhetnek, hiszen a héten kerül mozikba a Trollok című zenés-táncos musical. A 90'-es évek játékfiguráin, valamint az elmúlt évtizedek popslágerein alapuló mesében a mindig vidám trollokra a mogorva bergeniek vadásznak, hogy felfalva őket boldogságra leljenek. Mikor egyikük elrabolja az apró kis hajas babákat, a mindig derűs Pipacs hercegnő (Anna Kendrick/Csuha Bori) útra kel a folyton mogorva Ágassal (Justin Timberlake/Bereczki Zoltán), hogy kiszabadítsák társaikat, ami rengeteg kalanddal, no meg persze dalolászással jár együtt. Ez pedig gyerektársaságban bőven viselhető és a felnőtteknek is tartogat egy-két poént - legalábbis erről olvashattok a Puliwood kritikájában.

(Érdekesség: A Puliwood a közelmúltban interjút készített Bereczki Zoltánnal a Trollokról, érdemes elolvasni, ha kíváncsiak vagytok a mese hátterére.)

Jutalomjáték: 

A régimódi vígdrámák rajongói is megtalálhatják az eheti felhozatalban a számításaikat, pláne ha hiányolják Szabó István filmművészetét a palettáról. Ebben a magyar-brit koprodukcióban az egykori, legendás Shakespeare színész, de mára kiállhatatlan Sir Michael Gifford (Brian Cox) új gondozót kap maga mellé a cserfes magyar lány, Dorottya (Coco König) személyében. A két meglehetősen makacs személy azonban ösztönösen elkezd hatni egymásra, amit Sir Michael környezetében nem mindenki néz jó szemmel. A Puliwood viszont igen, ugyanis volt alkalmuk megtekinteni a Jutalomjátékot és ajánljuk! 

(Érdekesség: Brian Cox magyar hangja nem más lesz, mint Haumann Péter, aki tíz év után tért vissza újra szinkronizálni.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Harry Potter - új gyűjtemény (DVD, Blu-ray)
- Gyilkos osztag (DVD)
- Nagytudásúak 2 (DVD)
- Jupiter felemelkedése (4K Blu-ray)
- A nagy Gatsby (4K Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)