Hirdetés

GameStar Filmajánló - A Nagy Fal

|

Visszafogott tempóban kezdjük 2017-et, hiszen az egyetlen kiemelt premier Matt Damon démonirtása a kínai nagy falon, de az legalább látványosra és izgalmasra sikerült.

Hirdetés

2017 sem indult eseménymentesen, elvégre új fotókat kapott a Fullmetal Alchemist film, Neil Armstrongról fog szólni a Whiplash rendezőjének új filmje, újfent megerősítették, hogy a Logan felnőtteknek szól majd, Ben Affleck szerint nem biztos, hogy lesz új Batman és végre az is kiderült, hogy miért Daniel Redcliffe-et választották Harry Potter szerepére. 

Az idei év egyik legjobban várt filmje az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg, alább pedig abból hallhattok egy részletet, ahogy Emma Watson az egyik klasszikust énekli: 

Bár egészen másfajta tálalásban, de ezen a héten is kapunk elég szörnyeteget a mozikban, Matt Damon éppen tőlük próbálja megvédeni a világörökség egyik részét: 

A Nagy Fal (The Great Wall)

A mai napig rengeteg elmélet kering arról, hogy miért született meg a kínai nagy fal. Ez többek között a Z világháború íróját, Max Brookst is megihlette. Az ő művéből faragott most filmet Zhang Yimou (Boldog idők, Hős, Az aranyvirág átka), a Universal Pictures jóvoltából hatalmas büdzséből, amelybe belefért az is, hogy olyan hollywoodi sztárokat válasszon ki, mint Matt Damon és Willem Dafoe. Előbbi kulcsembernek számít a démonok ellen vívott csatában, amely a Puliwood kritikája szerint piszkosul látványos és próbál újítani, ez pedig képes ellensúlyozni a bugyuta történetet, valamint a többi negatívumot is. 

(Érdekesség: Matt Damon Kassai Lajostól tanul lovasíjászkodni.)

Állati nagy szökés (Ozzy)

Ozzy, a barátságos beagle kutyus élete teljesen megváltozik, mikor családja hosszú utazásra megy, mivel gazdik kutyát nem vihetnek magukkal. Éppen ezért egy négylábúaknak fenntartott wellness központba szállítják, csakhogy gyorsan kiderül: a hely nem az, aminek látszik. Az Állati nagy szökés egy tipikus családi animációs film, amire elrángat a gyerkőc, de hazafelé már nem emlékszel rá. 

(Érdekesség: A mesében szinkronizál a magyar származású Elsa Pataky is.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Gólyák (DVD, Blu-ray)
- A mestergyilkos: Feltámadás (DVD, Blu-ray)
- Florence - A tökéletlen hang (DVD)
- Hurok (DVD)
- Palackposta (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)